header

Het winkelcentrum

Groot aanbod, zelfde adres

Een commerciële locatie met toekomst

Klantenmagneet met potentieel

Als op dezelfde locatie verschillende aantrekkelijke aanbieders geconcentreerd zijn, vergroot dit de aantrekkelijkheid voor klanten – dat is de kracht van winkelcentra. In winkelcentra vindt u een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende assortimenten en diensten. De aan- en afvoerwegen zijn goed toegankelijk, de afstanden tussen de verschillende winkels zijn kort en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Onze filialen zijn daarbij een belangrijke waarborg voor de frequentie en aantrekkelijkheid van de locatie.

Krachtige concepten

Mogelijkheden van het winkelcentrum

In winkelcentra vindt u een divers aanbod en vele diensten onder één dak. Daarom vormen ze de ideale mogelijkheid om de aantrekkelijkheid van locaties te vergroten. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met Lidl winkelcentra te realiseren.

 • Voor het milieu

  Duurzame techniek

  Ook bij winkelcentra zetten wij in op duurzame techniek, zoals onder andere ledverlichting en milieuvriendelijke verwarmings- en koeltechniek.

 • Productpresentatie

  Food- concepten

  Modern is ook de productpresentatie, inclusief nieuwe take-away-concepten met verse bakproducten of coffee-to-go-aanbiedingen in de filialen.

 • Architectuur

  Ruim en goed verlicht

  Een ruimtelijk concept, moderne architectuur en diensten zoals klant-wc's zorgen voor een prettige winkelervaring.

Locatiecriteria

Kengetallen en voorwaarden

Als eigenaar of huurder – Lidl weet het potentieel van winkelcentra optimaal te benutten. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Huurders:aantrekkelijke mix van huurders.
Locaties:koop, huur of erfpacht.
Parkeerplaatsen voor klanten: Goed bereikbaar
Perceeloppervlaktebebouwd en onbebouwd in alle grootten.
Projecten:nieuwbouw of herontwikkeling.
Winkelruimte:als huurder vanaf 1.000 m².

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over onze winkelcentra of een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!