werken bij

Werken bij Lidl Vastgoed

Samen bouwen aan de Lidl van morgen

werken bij

Werken bij Lidl Bouw & Vastgoed

Bouw mee aan de groei van Lidl

Het Lidl Bouw & Vastgoedteam werkt dagelijks aan de moderne winkelvoorzieningen van morgen. Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen en zorgen dat onze klanten een moderne en een aangename winkelervaring hebben.

Zowel in steden als dorpen zijn wij aanwezig om een ​​brede dienstverlening aan te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen alswel vanuit de 6 regiokantoren werken wij met onze Bouw & Vastgoed specialisten samen aan acquisitie, beheer, onderhoud en bouw van ons vastgoed. Zo hebben we altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Onze flexibele filiaalconcepten zijn toegesneden op verschillende ontwikkelings-vraagstukken. Van mixed-use gebouwen tot aan complete winkelcentra. Dankzij de diversiteit van onze filiaalconcepten kunnen wij voor elke locatie de juiste oplossing bieden. Wij zijn ons hierbij ook bewust van onze rol in de samenleving waarin wij actief zijn.

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, zo hebben wij een duidelijke ambitie om CO² neutraal te bouwen. Wij volgen de ontwikkelingen van nieuwe technieken op de voet en proberen een voorbeeld te zijn voor de markt op het gebied van duurzame energie. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld CO² neutrale filialen en distributiecentra met zonnepanelen op het dak en zijn al onze filialen sinds 2018 gasloos.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Lidl? Klik hier en solliciteer direct!