Bijzondere filialen

Voor unieke gebouwen en locaties

Buiten de gebaande paden treden

Maatwerkoplossingen

De uitbreiding van ons filialennetwerk heeft ons geleerd, dat bijzondere locaties vragen om maatwerkoplossingen. We definiëren niet alleen normen, maar denken vooruit – met maatwerkconcepten en passende architectuuroplossingen voor unieke locaties en bestaande gebouwstructuren. Met onze concepten leveren we een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de aantrekkelijkheid van steden.

Het filiaal voor bijzondere gebouwen

Integratiemogelijkheden

Of het nu gaat om een station, een historisch gebouw of stadion – we stemmen de situatie af op lokale omgevingsfactoren, we integreren onze winkels in, en passen de gebouwen aan, aan de omgeving om echte meerwaarde te creëren. We zoeken naar slimme oplossingen op locatiespecifieke vragen en zorgen ervoor dat onze klanten een moderne een aangename winkelervaring hebben, zoals ze gewend zijn.

  • Architectuur

    Bijzondere objecten

    Bij de verbouwing van historische gebouwen of bij de integratie ervan in buitengewone bouwprojecten plannen we individueel en integraal.

  • Waard om te behouden

    Nieuwe impulsen

    Het behoud van historische gebouwen schept meerwaarde voor het straatbeeld en bevordert tegelijkertijd de aantrekkelijkheid van de vestigingen.

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over onze filiaalconcepten en geven u advies over individuele wensen. We kijken uit naar uw reactie!