header

Bijzondere filialen

Voor unieke gebouwen en locaties

Buiten de gebaande paden treden

Maatwerkoplossingen

De uitbreiding van ons filialennetwerk heeft ons geleerd dat bijzondere locaties vragen om maatwerkoplossingen. We denken vooruit – met maatwerkconcepten en passende architectuuroplossingen voor unieke locaties en bestaande gebouwstructuren. Met onze concepten leveren we een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de aantrekkelijkheid van steden.

Het filiaal voor bijzondere gebouwen

Integratiemogelijkheden

Of het nu gaat om een station, een historisch gebouw of stadion – we stemmen de situatie af op lokale omgevingsfactoren, we integreren onze winkels en passen de gebouwen aan, aan de omgeving om meerwaarde te creëren. We zoeken naar slimme oplossingen op locatiespecifieke vragen en zorgen ervoor dat onze klanten een moderne een aangename winkelervaring hebben.

 • Rotterdam - Nieuwe Binnenweg
  Architectuur

  Bijzondere objecten

  Bij de verbouwing van historische gebouwen of bij de integratie ervan in buitengewone bouwprojecten plannen we individueel en integraal. Zo ook op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, waar een oude tramremise is getransformeerd tot een Lidl.

 • Rotterdam - Nieuwe Binnenweg
  Waard om te behouden

  Nieuwe impulsen

  Het behoud van historische gebouwen schept meerwaarde voor het straatbeeld en bevordert tegelijkertijd de aantrekkelijkheid van de vestigingen.

 • Rotterdam - Nieuwe Binnenweg
 • Rotterdam - Nieuwe Binnenweg

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over onze filiaalconcepten en geven u advies over individuele wensen. We kijken uit naar uw reactie!