header

Het nieuwe metropool filiaal

modern en flexibel – ideaal voor stadscentra

Het filiaalconcept

Flexibeler bouwen – vooruit denken

Percelen in stadscentra zijn klein en vereisen een compacte bouwwijze. Om ook in verstedelijkte gebieden moderne winkelvoorzieningen te creëren, daar waar de mensen zich bevinden, hebben wij vooruit gedacht: dankzij een flexibele bouwwijze en de optionele mogelijkheid van extra verdiepingen, ontstaan er nieuwe ruimten met een grote stedenbouwkundige waarde. Door bijvoorbeeld parkeerplaatsen op het maaiveld te creëren, wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt.

Niet zo maar een filiaal

Beslist veelzijdig

Moderne architectuur, een duurzaam technisch concept en de flexibele uitbreidingsmogelijkheden maken het filiaal voor metropolen tot een bouwobject op het hoogste niveau.

Vernieuwend filiaalontwerp

Highlights van het metropool filiaal

We creëren een volledig nieuwe winkelervaring en voldoen met het metropool filiaal niet alleen aan de eisen van binnenstedelijke projectontwikkelingsconcepten, maar reageren hiermee ook op de wensen van onze klanten – voor de moderne winkelomgeving van morgen.

 • Parkeermogelijkheden

  Comfortabel parkeren

  Gratis parkeren voor klanten midden in de stad

 • Ruim

  Eigentijdse architectuur

  Licht en ruimte in perfecte harmonie

 • Winkelruimte

  Modern winkelen

  Goed verlicht, klantvriendelijk en comfortabel

 • Architectuur

  Speciaal ontworpen voor de stad

  Compact, modern en flexibel

Locatiecriteria

Kengetallen en voorwaarden

Het metropool filiaal is ideaal voor stedelijke gebieden. Dankzij het geringe ruimtebeslag en de aanpasbaarheid van de vormgeving van de façade, kan het filiaal perfect worden geïntegreerd in dichtbevolkte binnensteden. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Deeleigendom:afhankelijk van gebruik.
Locaties:koop, huur of erfpacht.
Perceeloppervlaktebebouwd of onbebouwd vanaf 3.000 m².
Service voor investeerders:indien wenselijk kunnen we de volledige uitvoering van planning en nieuwbouw voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over ons nieuwe metropool filiaal of een ander filiaalconcept. We kijken uit naar uw reactie!