header

Het binnenstadsfiliaal

Moderne winkelvoorzieningen in de binnenstad

Perfect geïntegreerd

Toegesneden op de binnenstad

Goed bereikbaar en niet weg te denken – onze binnenstadsfilialen zorgen voor winkelvoorzieningen in het hart van de stad en gaan bovendien perfect op in het straatbeeld. We gebruiken bestaande gebouwen en objecten die zich midden in het centrum bevinden en integreren onze filialen door het combineren van moderne architectuur met de bestaande omgeving.

Het filiaal voor stadscentra

Highlights van het binnenstadsfiliaal

Met ons filiaalconcept benutten we ook kleinere percelen en zijn we een aantrekkelijke huurder met een uitstekende kredietwaardigheid. Doordat we gebruik maken van bestaande gebouwen en deze architectonisch aanpassen, brengen we Lidl-filialen in drukbezochte stadscentra zonder dat we het straatbeeld veranderen.

 • Vraag en aanbod

  Aangepast assortiment

  Het assortiment, dat is afgestemd op de wensen van klanten in binnensteden, bestaat uit veel vers- en gemaksproducten en uit take-away-concepten.

 • Architectuur

  Bestaande gebouwen

  De filialen worden geïntegreerd in bestaande gebouwstructuren en architectonisch aangepast aan de bestaande bebouwing.

 • binnenstad
  Comfort

  Winkelbeleving

  Ook bij kleine percelen blijven de voordelen van de nieuwe generatie filialen, zoals een uitgebreide keuze aan vers- en gemaksproducten en de aantrekkelijke presentatie, behouden.

 • binnenstad

Locatiecriteria

Kengetallen en voorwaarden

In ons filiaalconcept voor de binnenstad wordt gebruik gemaakt van bestaande gebouwen en objecten die zich in het stadscentrum bevinden. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Overige criteria: bevoorrading met vrachtwagens moet mogelijk zijn.
Percelen/gebouwen:koop, huur of erfpacht.
Winkelruimte:vanaf 600 m².

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over ons binnenstadsfiliaal of een ander filiaalconcept. We kijken uit naar uw reactie!