PROVADA PROGRAMMA LIDL NEDERLAND

PROVADA 2022 14.06.2022 HAL 12 | STAND 34 | RAI AMSTERDAM

Namens Lidl Nederland staat het Vastgoedteam voor de zevende keer op de PROVADA in de RAI Amsterdam (14, 15 en 16 juni). Onze collega's vertellen graag meer over de filiaalconcepten, innovatieve en adaptieve oplossingen van deze tijd. Bezoek ons op de vertrouwde locatie: Hal 12, stand 34. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Metropool White Paper

HIGHLIGHTS

Lidl 25 jaar Vastgoed: terugblik & toekomstbeeld

Dinsdag 14 juni - 15.30 uur

Na 25 jaar is Lidl nog niet klaar. Wij blijven groeien, ontwikkelen en investeren in winkels, distributiecentra én de omliggende omgeving. Blik met ons terug op belangrijke mijlpalen en samenwerkingen door de jaren heen en proost met ons op de toekomst.
 

Dialoogtafel met Rupert Parker Brady: De supermarkt als drager van de buurt- en wijkwinkelcentra

Woensdag 15 juni -15.30 uur

De supermarkt is niet meer weg te denken uit buurt- en wijkwinkelcentra en vormt in veel gevallen dé ontmoetingsplek van de wijk. Daarmee is de supermarkt een belangrijke spil in de leefbaarheid van buurten en wijken. Bovendien zijn supermarkten essentieel binnen de fijnmazige detailhandelsstructuur die Nederland kenmerkt. Met die gedachte gaan panelleden vanuit verschillende achtergronden het gesprek aan met elkaar onder leiding van Rupert Parker Brady.

Verder bij Lidl op de PROVADA