Objectomschrijving:

In het hart van de nieuwste wijk van Amersfoort ligt winkelcentrum Vathorst, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart, een ijsje of een vers bereide lunch. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt winkelcentrum Vathorst plezierig om te winkelen. Richting het station breidt het centrum uit, met nieuwe winkels, horeca, appartementen en woningen. het nieuwe plein is met name gezellig en sfeervol.

De winkelruimtes kenmerken zich door de fraaie architectuur en grote lichte puien. Goede lichtinval zorgt voor een bruikbare winkelruimte met een aangenaam werkklimaat. Iedere vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur en elke laatste zondag van de maand heeft Winkelcentrum Vathorst koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Winkels in de buurt zijn: Hema, Shoeby Fashion, Gall & Gall, Bruna, Intertoys, Albert Heijn, Etos, Blokker en Jumbo, Lidl e.a.

Bouwkundige staat

Uitgangspunt is oplevering in huidige staat.

Vloeroppervlakten:

Winkelper unit van circa 117 m² BVO.

Parkeervoorzieningen:

Ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het winkelcentrum

Overige documenten

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw regio.