Objectomschrijving:

De winkelruimte maakt onderdeel uit van het volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is een nieuwe Lidl supermarkt ontstaan van circa 1.800 m², aangevuld met een aantal dagwinkels zoals een bakker, slager, gemakswinkel, cafetaria en ouderenwinkel. Het winkelcentrum fungeert behalve als boodschappencentrum ook als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Helmond Oost. Met name de formules die aansluiting zoeken bij de Lidl supermarkt en geënt zijn op de dagelijkse boodschappenbehoefte, zouden hier zeker moeten kunnen slagen.

Bouwkundige staat

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt.
De commerciële ruimte beschikt o.a. over een tegelvloer, toiletruimte en kantoorruimte. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een vluchtdeur/toegangsdeur.

Vloeroppervlakten:

Deze commerciële ruimte heeft een oppervlakte van circa 134m2 BVO gelegen op een hoeklocatie met grote attentiewaarde in het volledig gerenoveerd winkelcentrum Straakven te Helmond.

Parkeervoorzieningen:

Het winkelcentrum voorziet in circa 60 gratis parkeerplaatsen op maaiveld.
Aan de Geysendorfferstraat zijn ook nog enkele 'lang' parkeerplaatsen aanwezig.

Overige documenten

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw regio.