Objectomschrijving:

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is een nieuwe Lidl supermarkt ontstaan van circa 1.800 m², aangevuld met een aantal dagwinkels zoals een bakker, slager, gemakswinkel, cafetaria en ouderenwinkel. Het winkelcentrum fungeert behalve als boodschappencentrum ook als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Helmond Oost. Met name de formules die aansluiting zoeken bij de Lidl supermarkt en geënt zijn op de dagelijkse boodschappenbehoefte, zouden hier moeten kunnen slagen.

Bouwkundige staat

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco opgeleverd, inclusief pui met bestaande entreepartij. Echter, de toilet- en pantryruimte zijn reeds aanwezig. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een vluchtdeur met daarnaast de meterkast.

Vloeroppervlakten:

Object
De winkelruimte is gesitueerd aan de voorzijde van het winkelcentrum gelegen direct aan het parkeerterrein.
De oppervlakte van deze ruimte bedraagt circa 85 m² BVO.

Parkeervoorzieningen:

Parkeren
Het winkelcentrum is in een U-vorm gesitueerd op het nieuw gerealiseerde parkeerterrein, wat voorziet in circa 60 gratis parkeerplaatsen. Aan de Geysendorfferstraat zijn ook nog enkele 'lang' parkeerplaatsen aanwezig.

Overige documenten

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw regio.