Objectomschrijving:

Een commerciële ruimte gelegen aan het winkelplein van winkelcentrum Struytse Hoeck. Het winkelcentrum is gebouwd in 1982. Het openbaar gebied van winkelcentrum Struytse Hoeck is in 2020 volledig gerevitaliseerd. In 2021 is het deel waar de betreffende commerciële ruimte zich in bevindt her ontwikkeld. Lidl heeft hierbij haar supermarkt uitgebreid naar de laatste standaard in lay-out en afmeting. Aan de achterzijde van de supermarkt, en in directe verbindingen met het winkelplein van Winkelcentrum Struytse Hoeck bevindt zich de commerciële ruimte.  

Bouwkundige staat

Het complex is in 2021 volledig gerenoveerd. 

De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd, inclusief dekvloer en nutsaansluitingen tot aan de meterkast. De winkel beschikt over twee openslaande deuren en een reclamearmatuur.

Vloeroppervlakten:

De winkelruimte is ca 182 m2 BVO.

Er is geen meetcertificaat conform NEN 2580 aanwezig. De genoemde afmetingen zijn een inschatting waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Parkeervoorzieningen:

Er zijn ruim 1.700 gratis parkeerplaatsen waarvan 695 overdekt.

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw regio.